Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Music in Schools and Teacher Education Commission MISTEC Seminar 2012Το Σεμινάριο του MISTEC 2012 στην Κομοτηνή


Το Σεμινάριο της Επιτροπής για τη Σχολική Μουσική Εκπαίδευση και την Εκπαίδευση των Εκπαιδευτικών (Music in Schools and Teacher Education Commission, για συντομία MISTEC), θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, 9-14 Ιουλίου 2012.

Έχουν επιλεγεί για παρουσίαση 16 papers και workshops και 15 posters από ερευνητές, καθηγητές και μουσικοπαιδαγωγούς από όλο τον κόσμο.

Η δομή των παρουσιάσεων έχει διαμορφωθεί με τρόπο ώστε να ευνοείται η εμβάθυνση των θεμάτων, καθώς μετά από κάθε παρουσίαση ακολουθεί συζήτηση σε μικρές ομάδες με ερωτήματα που θέτει ο κάθε ερευνητής.

Στο πλαίσιο του MISTEC Seminar 2012 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα αφιερωμένη στην ελληνική μουσική εκπαίδευση την Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012. Θα συμμετέχουν με παρουσιάσεις και εφαρμογές της δουλειάς τους ένδεκα εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν επιλεγεί από όλη την Ελλάδα.

Το MISTEC Seminar 2012 στην Κομοτηνή συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, από το ΤΜΣ του Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Δήμο Κομοτηνής.

Στη διάρκεια του MISTEC Seminar 2012 θα πραγματοποιηθούν συνοδευόμενες επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους στην Κομοτηνή και στη Θράκη. Επίσης διοργανώνονται πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παραστάσεις με επίκεντρο την παράδοση της περιοχής.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε στο σημαντικό αυτό γεγονός για τη μουσική εκπαίδευση και την εφαρμογή της στο σχολείο και στην εκπαίδευση των εκπαιδευτικών μουσικής.

Σας προσκαλούμε όλους να ταξιδέψετε στη Θράκη, να γνωρίσετε από κοντά τον τόπο του Ορφέα και τη φιλοξενία των κατοίκων της περιοχής και να πάρετε μέρος στις δραστηριότητες και στις εξορμήσεις που ετοιμάζουμε.

Ακολουθούν πρακτικές πληροφορίες για τα κόστη και τις δηλώσεις συμμετοχής:

Πρακτικές Πληροφορίες  
Το MISTEC Seminar θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, 9-14 Ιουλίου 2012
Ημέρα άφιξης συμμετεχόντων:                    Κυριακή 8/7/2012 
Ημέρα αναχώρησης συμμετεχόντων:           Σάββατο 14/7/2012 
Τόπος διεξαγωγής: Κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων, Κτήριο Περιφέρειας (πρώην Νομαρχία), Κομοτηνή

Κόστος συμμετοχής: 70€ (50€ για τα μέλη της ΕΕΜΕ)

Το κόστος συμμετοχής καλύπτει την παρακολούθηση των εργασιών του MISTEC Seminar για 5 ημέρες, τα coffee-breaks (2 την ημέρα), 2 δείπνα (έναρξης και αποχαιρετιστήριο) και τη Βεβαίωση Συμμετοχής. Η γλώσσα των εργασιών του MISTEC Seminar 2012 είναι η αγγλική.

Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συμμετεχόντων.

Οι φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή και θα θελήσουν να βοηθήσουν στις εργασίες του MISTEC Seminar 2012 θα έχουν δωρεάν συμμετοχή.

Άλλα εβδομαδιαία κόστη:
60€ (διεθνείς και έλληνες συμμετέχοντες)
80€ (διεθνείς και έλληνες συνοδοί)

Το κόστος αυτό καλύπτει
  • τα μεσημεριανά γεύματα (5 συνολικά)
  • τη μεταφορά από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στην Κομοτηνή την Κυριακή (8/7/2012)
  • τη μεταφορά από την Κομοτηνή στη Θεσσαλονίκη για το κεντρικό συνέδριο της ISME το Σάββατο (14/7/2012)
  • εκδρομή μισής ημέρας την Τετάρτη (11/7/2012)
  • απογευματινό ιστορικό περίπατο στην Κομοτηνή
  • δείπνα έναρξης και λήξης (για τους συνοδούς)

Τα παραπάνω ποσά μπορούν να πληρωθούν
  • Μέσω του on-line συστήματος στο site της ISME
  • Σε μετρητά στην Κομοτηνή κατά την άφιξη
  • Χρησιμοποιώντας τον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας EUROBANK
Bank number: 0026.0366.99.0100409254 
IBAN: GR1602603660000990100409254

Ο λογαριασμός αυτός ανήκει στην Οργανωτική Επιτροπή E.E.M.E./ISME 2012 και είναι στα ονόματα Πολύβιος Ανδρούτσος και Μυρτώ Βουγιούκα. Μην ξεχάσετε να αναγράψετε οπωσδήποτε το επίθετό σας και τη λέξη MISTEC κατά τη συναλλαγή σας και να έχετε την απόδειξη μαζί σας στην Κομοτηνή.

Η ημερίδα για την Ελληνική σχολική μουσική εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012. Για την ημέρα αυτή θα υπάρχει η δυνατότητα μετάφρασης. Έχουν επιλεγεί 11 εκπαιδευτικοί (από την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση) από όλη την Ελλάδα οι οποίοι θα παρουσιάσουν εφαρμογές από τα σχολεία τους.
Το κόστος συμμετοχής για την ημερίδα είναι 10€ και περιλαμβάνει ένα διάλειμμα για καφέ και Βεβαίωση Συμμετοχής.
Το κόστος για την ημερίδα μπορεί να πληρωθεί με μετρητά κατά την άφιξή σας την ημέρα εκείνη ή να χρησιμοποιήσετε τον παραπάνω λογαριασμό σημειώνοντας πάντα το επίθετό σας και τη λέξη MISTEC.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο MISTEC Seminar Κομοτηνή 2012 ή/και στην Ημερίδα για την Ελληνική Σχολική Μουσική Εκπαίδευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11/7/2012 παρακαλώ συμπληρώστε τον πίνακα που θα βρείτε στο τέλος του αρχείου που κατεβάζετε από εδώ και στείλτε τις πληροφορίες στο mistec2012@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν κόστη, μετακίνηση, διαμονή και επιπλέον δραστηριότητες, μπορείτε να απευθυνθείτε στο mistec2012@gmail.com.

facebook link: http://www.facebook.com/pages/Music-In-The-Schools-Teacher-Education-Commission-MISTEC/244850242244647

Ιστολόγιο: http://mistec-komotini-2012.blogspot.com/Η επιτροπή διοργάνωσης του MISTEC 2012: 
Σμαράγδα Χρυσοστόμου (πρόεδρος) 
Μαρία Αργυρίου 
Ευαγγελία Κοψαλίδου 
Ανδρομάχη Μελισσάρη
Ελισάβετ Περακάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου